s.janssen@swmd.nl 06-10379080
Laden Evenementen

« Alle Evenementen

  • Dit event is voorbij.

Dag van de Mantelzorg

10 november 2018 @ 10:30 - 14:00

Elk jaar wordt in heel Nederland de Dag van de Mantelzorg gehouden. Om aandacht te geven aan de bijzondere en belangrijke rol die mantelzorg heeft. Maar ook om mantelzorgers in het zonnetje te zetten!

Ook voor mantelzorgers in onze gemeente Midden-Delfland wordt deze dag gehouden: op zaterdag 10 november a.s. bent u om 10.30 uur van harte welkom bij de Hooiberg in ’t Woudt. Wij bieden koffie/thee met een Woudse Plak, gezelschap, informatie over Gezond Slapen (waar ieder van ons wel iets aan heeft ..hier leest u er meer over: programma Vera) en een heerlijk lunch buffet! Na de lunch is het mogelijk om met een oud inwoner het idyllische kerkje in ’t Woudt te bezichtigen.

De waardering van de gemeente Midden-Delfland wordt ook op deze dag uitgereikt.

Aanmelden voor deze dag graag vóór 31 oktober via email naar Susanne Janssen of door middel van de aanmeldstroken bij één van de kantoren van St. Welzijn Midden-Delfland, SWMD (Hofsingel 18 in Maasland of PWA Hof 2 in Den Hoorn). Bent u nog niet bij ons bekend als mantelzorger? Dan kunt u zich aanmelden via deze link op de website.

Heeft u dieetwensen, laat het ons weten!

Voor mensen uit Den Hoorn en Schipluiden is het mogelijk om voor het vervoer De Mus te reserveren, laat u ons zo spoedig mogelijk weten of u hiervan gebruik wilt maken?

Graag tot 10 november!

Gegevens

Datum:
10 november 2018
Tijd:
10:30 - 14:00

Locatie

de Hooiberg
't Woudt 15
Schipluiden,
+ Google Maps