s.janssen@swmd.nl 06-10379080
Laden Evenementen

« Alle Evenementen

  • Dit event is voorbij.

Dag van de Mantelzorg

11 november 2017 @ 11:00 - 14:00

Elk jaar wordt in heel Nederland de Dag van de Mantelzorg gehouden. Om aandacht te geven aan de bijzondere en belangrijke rol die mantelzorg heeft. Maar ook om mantelzorgers in het zonnetje te zetten! Wij bieden: koffie/thee + iets lekkers, gezelschap, entertainment en een heerlijk lunch buffet!
U bent van harte welkom op zaterdag 11 november van 11.00 tot 14.00 uur bij Brasserie In Zight in Maasland. Er is voldoende parkeergelegenheid en vanaf bushalte Viaduct Maasland is het 3 minuten lopen. Komt u ook?! Graag aanmelden vóór 31 oktober via s.janssen@swmd.nl of via het strookje aan de achterkant van onze nieuwsbrief . Bent u nog niet bekend bij ons, u kunt makkelijk uw gegevens sturen door middel van het aanmeldformulier. Hartelijk dank!

Heeft u dieetwensen, laat u het ons weten?

Soms krijgen we de vraag of degene voor wie u zorgt, ook welkom is. We kiezen er bewust voor om op deze dag alléén de mantelzorgers uit te nodigen.
Voor veel mensen betekent het anders namelijk, dat zij nóg aan het zorgen zullen blijven, dat is nu net niet de bedoeling. Wij hopen op uw begrip.
Als het nodig is, misschien kan uw zoon of dochter, of uw buurvrouw tijdelijk de zorg overnemen van u op deze zaterdag? Mocht dit niet lukken, laat het ons weten dan denken wij graag met u mee voor een oplossing.

 

Gegevens

Datum:
11 november 2017
Tijd:
11:00 - 14:00

Locatie

Brasserie Inzight
Oude Veiling 1
Maasland, 3155 EN Nederland
+ Google Maps