Mantelzorg Midden-Delfland

Wij vertrouwen op de eigen kracht van mensen, die als vanzelfsprekend en uit liefde voor hun naaste zorgen. En niet eventjes maar langdurig. Als mantelzorger kunt u heel veel aan.

Soms kan het toch even teveel zijn, of heeft u eenvoudig wat advies nodig. Mantelzorg Midden-Delfland is er voor u als mantelzorger, voor advies over indicatie, over hulp thuis, of andere praktische zaken. Wij weten de weg. Of gewoon als u even uw verhaal kwijt wilt.


Als u in Den Hoorn, Schipluiden of Maasland woont dan kunt u terecht bij ons. Het maakt niet uit of u jong of wat ouder bent, u heeft geen verwijzing nodig en de dienstverlening is gratis.

Onze adviseur  geeft u advies en informatie en biedt een luisterend oor. Zij bekijkt uw persoonlijke situatie en samen bepaalt u de ondersteuning die voor u het best van toepassing is.

U bent van harte welkom op een van de kantoren van SWMD of de mantelzorgadviseur kan ook bij u thuis komen of via telefoon of email contact met u hebben. U kiest de manier die voor u het prettigste is.

Uw privacy is gegarandeerd, er zal niets over uw situatie naar buiten gebracht worden. Als er overleg nodig is met derden (bijvoorbeeld de huisarts of een andere professional) dan wordt altijd eerst om uw toestemming gevraagd.

Mantelzorg Midden-Delfland is onderdeel van Stichting Welzijn Midden-Delfland, SWMD.