Woonmarkt: hoe woont u in de toekomst?

Veel mensen denken na over hun woonwensen voor de toekomst. Hoe wil ik wonen als ik overmorgen oud bent? Waar moet ik rekening mee houden? Wat zijn de mogelijkheden in Midden-Delfland?

Herkent u dat? Speciaal voor u wordt er in oktober in Schipluiden, Den Hoorn en Maasland een theatervoorstelling vertoond met een woonmarkt met als titel: “Thuis in de toekomst, hoe woon ik overmorgen”.

 

De woonmarkt

Na de voorstelling kunt u informatie verzamelen en uw vragen stellen op de woonmarkt bij de aanwezig bedrijven en organisaties uit Midden-Delfland zoals: een makelaar, een aannemer, de brandweer, de politie, een installateur van domotica, informatie over groepswonen, een leverancier van hulpmiddelen etc.

Voor wie?

De woonmarkt wordt georganiseerd voor inwoners uit Midden-Delfland die nadenken over wonen in de toekomst, en voor mensen die met een ander meedenken over hun woonsituatie. Door tijdig in te spelen op toekomstige woonwensen kunnen knelpunten voorkomen worden. Er is vaak meer mogelijk dan u denkt en op de woonmarkten kunt u inspiratie opdoen voor uw eigen woonsituatie.

Waar en wanneer?

De woonmarkt wordt in de drie dorpen georganiseerd:

  • Woensdag 7 oktober om 20.00 uur in het gemeentehuis, Schipluiden
  • Dinsdag 13 oktober om 20.00 uur in de Hoornbloem, Den Hoorn
  • Donderdag 15 oktober om 20.00 uur in ’t Trefpunt, Maasland

U bent van harte welkom op één van de woonmarkten. e Dtoegang is vrij en u hoeft zich niet vooraf aan te melden.

Wie organiseren de woonmarkten?

De theatervoorstellingen en de woonmarkten worden aangeboden door Welzijn Midden-Delfland,  Wonen Midden-Delfland, Gemeente Midden-Delfland, Careyn en Pieter van Foreest. Wij zijn uiteraard ook aanwezig om u te informeren. We zien u graag op één van de woonmarkten. En……… neem gerust uw buurvrouw, familielid, vriend of bekende mee!